DRÁMAI vallomás: Nyíltan vallott szerelmi életéről Friderikusz Sándor! - Hát mégis igaz EZ a nagyon KÍNOS dolog, amit az embereknek gondoltak róla?! Friderikusz ebbe a férfiba..


Megrázó titkot árult el szerelmi életéről Friderikusz Sándor. A népszerű műsorvezető péntek reggel volt a Music FM vendége, és ott igencsak meglepő vallomást tett magánéletével kapcsolatban. Épp a párkapcsolatok pozitívumait és negatívumait beszélte meg Bochkor Gábor és István Dániel a rádió reggeli műsorában, a meghívott vendégműsorvezető pedig Friderikusz Sándor volt.
Míg Bocsi és Dani szintén meg-megosztott egy-egy sztorit magánéletéről, Friderikusz visszafogott volt, a legmeglepőbb titkot mégis ő árulta el: Úgy gondolja, hogy egyedül is lehet harmonikus életet élni, ahhoz nem szükséges egy párkapcsolat, majd hozzátette: Soha nem vol­tam, és nem is le­szek sze­rel­mes, mert akkor nem kí­sért a ki­szol­gál­ta­tott­ság ér­zése.
Elsőre furcsának tűnhet a kijelentés, de ha belegondolunk, bizony van benne igazság. A szerelem sokszor okozhat fájdalmat, főleg, ha viszonzatlan. Te egyetértesz a műsorvezetővel? Forrás: ripost.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal