DRÁMA! Szomorú hírek jöttek! Itt a VÉGE! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Nemcsák Károlytól kell búcsúznunk..


ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR!Nemcsák Károlytól kell búcsúznunk… Tervei szerint igazgatóként a ciklusa végén visszavonul Nemcsák Károly. A Jászai Mari-díjas színművész, a József Attila Színház igazgatója erről a Librettóban beszélt. A riportból a nézők megismerhették egy napját is, amelyben a színház mellett a foci is fontos szerepet játszik.
Nemcsák Károly a visszavonulását tervezi! Nemcsák Károly hetente többször is együtt rúgja a bőrt a kollégákkal és a barátokkal, emellett a színészválogatott tagja már 1981 óta. Kecskés Lilla, az M5 műsorvezetője is épp sportolás közben találkozott vele, majd kísérte végig egy napját, megmutatv azt a Librettó Kulisszatitok című műsora nézőinek. A foci után – ami számára szenvedély, egyben feltöltődés – következett a munka, a színház.
A nézők betekinthettek a Portugál című vígjáték próbájára, amely darabban Nemcsák Károly a kocsmárost alakítja. Próba után várták az igazgatói teendők. A színház épületének bővítését és korszerűsítését tervezik, a részleteket is megmutatta a színigazgató, aki immár a harmadik ciklusát tölti a József Attila Színház élén. A délelőtti sport és próba után este előadás várt a színművészre, aki elárulta, a színpadtól sosem lenne képes teljesen elszakadni, a játék számára egyfajta terápia.
„Az életem nagy részét színészként töltöttem. Egykori tanárom, Békés András mindig azt mondta, ez egy hosszútávú pálya, amit az ember halála napjáig tanul. Magamban már eldöntöttem, és remélem, lesz erőm is megtenni, hogy a harmadik ciklusom után visszavonulok, mint igazgató. Ez nem jelenti azt, hogy színészként ne dolgoznék tovább” – árulta el a műsorban Nemcsák Károly. Forrás: hirado.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal