Döbbenetes ÚJ fejlemények VV Fanni ügyében! Ennyi idő után VÉGRE KIDERÜLT! Mégsem halt meg Fanni, hanem ITT tartják fogva a lányt?!


Bár a legtöbb nyom továbbra is B. Lászlóra utal, a bíróság a mai napig nem zárta ki, hogy a vádlott akár igazat is mondhat, és valóban nem bántotta a valóságshow-szereplőt. Meghökkentő fordulatot vett a VV Fanni emberölése ügyében zajló per csütörtökön.
A nyomozati hiányosságok, a tanúvallomások, valamint amiatt, hogy a lány e-mail fiókja az eltűnése után is egy ideig aktív volt. Fanni holtteste a mai napig nem került elő, ezért csütörtökön egy informatikus szakértőt is meghallgatott a bíróság Fanni aktív e-mail-fiókjával kapcsolatban, amelyet az eltűnése után még egy hónapig használtak. De lehet-e valóban életjel egy ilyen e-mail-használat? Utalhat-e ez bármilyen módon arra, hogy nem történt gyilkosság, esetleg az eltűnés megrendezett volt, vagy egy konspiráció az egész?
Újabb tanúk bukkannak fel: Annak lehetőségét, hogy Fanni mégis életben lehet, az is erősítheti, hogy egykori villatársának, VV Macinak az egyik barátjával folytatott, 2017. novemberi üzenetváltását is nyilvánosságra hozták a tárgyaláson. A beszélgetésben az hangzott el, hogy Fannit, kilenc másik lánnyal együtt, egy németországi faluban prostitúcióra kényszerítik. Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal