ALIG pár perce jelentették be! Nagyon rossz hírünk van, brutális ami jön!


Nagyon rossz hírünk van, brutális fagyok jönnek a hétvégén. Mutatjuk a pontos előrejelzést: Jellemzően derült, de az évszakhoz képest továbbra is hideg idő várható a hétvégén – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Pénteken hosszabb-rövidebb időre többfelé kisüt a nap. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de elsősorban délen, délkeleten néhol előfordulhat szitálás, majd egy-egy zápor. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és plusz 2 Celsius-fok között valószínű, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 7 és 13 fok között alakul. Szombaton és vasárnap is derült, csapadékmentes idő várható.
Szombaton mínusz 7 és plusz 1, vasárnap mínusz 7 és mínusz 1 fok közötti hajnali értékek lesznek jellemzők, de a fagyzugokban akár mínusz 12 fokig is hűlhet a levegő. Szombat délután plusz 7 és 10 fok között, vasárnap is többnyire 10 fok körül alakulnak a csúcsértékek – olvasható az előrejelzésben.

AKTUÁLIS:

Főoldal