TRAGÉDIA! Kedves emberek, ismerősök! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy István vissza adta a lelkét a teremtőnek. Sajnos OLYAN dolog történt vele, ami egész Budapestet megrázta: - Nyugodjon Békében!


Egy egész városrészt megrázó tragédiáról számolt be a Pityesz lángos gyár a Facebookon: a XV. kerület lángoskirálya nincs többé! A környék legfinomabb lángosát sütő Pityesz halálát a híresztelések szerint koronavírus-fertőzés okozta.
Az Újpalota és Pestújhely határán lévő népszerű lángosozó törzsvendégei hetek óta találgatták, miért van zárva az üzlet. Egyesek tudni vélték, hogy a tulajdonos, Horváth István, azaz Pityesz kórházban van, de mindannyian várták a visszatérését. A lángosozó Facebook-oldalán azonban a hétvégén ez a kiírás fogadta a látogatókat:
„Sajnálattal tudatjuk, hogy a Pityesz lángos gyár a továbbiakban nem üzemel. Imádott Pityeszünk a tegnapi naptól az angyaloknak süti a lángosokat.” Pityesz utánozhatatlan finomságai és lenyűgöző személyisége 7 év óta vonzotta az ínyenceket a kicsi, de híres helyre. A Metropol ellátogatott a lángosozóhoz, ahol szomorú látvány fogadott minket: az egykor virágzó és emberekkel teli hely most lakattal van lezárva, előtte pedig a helyiek emlékező szeretetét kifejező mécsesek égtek:

AKTUÁLIS:

Főoldal