Teljesen Kiakadt Pataky Attila: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem elég. Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:"


Ahhoz képest, hogy mennyit vontak le tőlem a rendszerváltás előtti időszakban nyugdíjalap címén, nevetséges a juttatásom, mégis szerencsésnek mondhatom magam a zenészkollégákhoz képest – magyarázta A kör című rocksláger énekese, és kifejtette, a cégét vezető hölgy sziszifuszi munkával szedte össze az Edda rendszerváltás előtti fellépéseit és lemezeladásait.
-Nem akarok összeget mondani, de a házunk rezsijére sem elég, nevetséges az összeg – sóhajtott Pataky, majd lekopogta, a misztika alapján idén jár le egészségi problémáinak hét szűk esztendeje. – Hihetetlen, min mentem keresztül, de ennek így kellett történnie. Mindent kiírtam magamból az új lemezre – árulta el Pataky.
Aki tavaly ilyenkor arc-, homloküreg- és tüdőgyulladás miatt szenvedett, 2015 karácsonyán pedig majdnem elvérzett egy gyomorbélhurut miatt, de abban az évben a vastagbélrákkal is megharcolt. Mintha ez nem lenne elég, tavaly aranyérrel is műtötték. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal