Kedves mindenki.. Ezt egyetlen anyának sem szabadna átélnie, amit én átélek most.. Mély fájdalommal tudatom veletek, hogy életét vesztette 8 hónapos tündéri kislányom. Itt hagyott engem, mert...


Szívszaggató tragédia történt! „Ezt egyetlen anyának sem szabadna éreznie”! Az édesanya arra riadt fel, hogy kisbabája holtan fekszik mellette. A kislányt nemrég engedték haza a kórházból családjához. Egy többgyerekes édesanya világa egy pillanat alatt omlott össze, miután arra ébredt, hogy nyolc hónapos kislánya meghalt egy éjszaka.
Már a születése után gondok voltak a kis Jorgie-May egészségével. Rövid élete során rendszeresen járt orvosi kontrollra, miután légzési problémákkal küzdött. Végül hörghuruttal diagnosztizálták. Az orvosok nagyon aggódtak a kisbabáért, egy percre sem hagyták magára, ha esetleg lélegeztetőgépre lenne szüksége. Ám Jorgie-May látszólag legyőzte a betegségét és végül hazaengedték. De bár tovább benntartották volna a kórházban…
Az édesanya, Faye úgy emlékezett vissza a tragédia napjára, hogy Jorgie-May nem tűnt egészségesnek, a kis testét hűvösnek érezte. Gyógyszert adott neki, megölelgette, majd miután elaltatta négy másik gyermekét, együtt aludt el anya és lánya. Mindketten felébredtek hajnali fél három körül, amikor Jorgie-May apja, Rob hazaért, de gyorsan visszaaludtak. „Másnap reggel 7 óra volt, amikor felébredtem, és valami azt súgta, hogy nézzek Jorgie-ra. Ezt egyetlen anyának sem szabadna éreznie. Összetört a világom.
Az én Jorgie-May-m csendben elaludt. A szívem mélyén tudtam, hogy elment. Csak arra emlékszem, hogy üvöltöttem” – emlékezett vissza a drámai pillanatra Faye, amikor felkelt és megpillantotta elhunyt kislányát. „Jorgie egy boldog, gyönyörű baba volt, aki mindenki szívét megmelengette. Mindenki, akivel találkozott, azonnal beleszeretett. Mindig emlékezni fognak rá, és soha nem fogják elfelejteni.
A temetése utáni napok többnyire homályosak voltak” – tette hozzá az anyuka. Faye nemrég kampányolni kezdett a Lullaby Trust jótékonysági szervezetért, amely a váratlan csecsemőhalálozások megelőzéséért dolgozik, miután a szervezet támogatta őt és családját a nehéz pillanatokban – tudta meg a brit Metro.

AKTUÁLIS:

Főoldal