RENDKÍVÜLI! Vujity Tvrtko Ukrajnából jelentkezett be és EZT a kijózanító üzenetet küldte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan!! Az utolsó mondatán elsírtuk magunkat.. - IGAZA VAN?!


Vujity Tvrtko napokban már több posztot is megosztott a közösségi oldalán az orosz-ukrán háborúval kapcsolatosan, mai bejegyzése egyszerre sokkoló és nagyon igaz. Mint ismert dúl a háború Ukrajnában, amelyet csütörtökön indított az orosz elnök, Vlagyimir Putyin. Ez ellen többen is felszólaltak már, számos országban tüntetések is zajlanak a világon.
Az emberek többsége vissza akarja kapni a békét, és élni tovább nyugalomban az életét. Így van ezzel Vujity Tvrtko is, aki korábban így nyilatkozott a szörnyűségekről: "Sosem gondoltam volna, hogy még az én életemben kitör egy újabb vérontás Európában" - jelentette ki. Ezúttal pedig egy sokkoló fotót és üzentet tett közzé a Facebook-oldalán:
"Egyetlen édesanya sem azért szülte, óvta és nevelte szeretett fiát, hogy egyszer csak háborúba küldje, hogy ott megölje egy másik édesanya szeretett fiát! SOHA TÖBBÉ HÁBORÚT!" - fogalmazta meg gondolatait Vujity Tvrtko. Kérjük osszátok meg, ha Ti is egyetértetek vele! Soha többé háborút!
Forrás:Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal