Pogány Judit annyira szorong a telt alkata miatt, hogy már boltba sem mer elmenni, hogy ne nézzék le őt.. Figyeljék milyen szavakkal illetik a mai napig: - Hova tart ez a világ?


A színésznő egész gyerekkorában azt érezte, hogy nem úgy néz ki, ahogy kellene, és nem tudja úgy előadni magát a külső jegyekkel, ami az embereknek tetszik. A szorongása a sikerekkel sem múlt el, sőt egyre erősödött. Pogány Judit nemrég Kadarkai Endrével a Szavakon túl című műsorban beszélgetett, amiből kiderült, hogy a végtelenül bájos színésznő soha nem volt elégedett önmagával, és nagyon sokat szorongott, szorong a mai napig, írja a Femina.
„Egész életemben volt bennem egy… részben zárkózottság, részben szorongás. Sok mindenre alkalmatlannak véltem magam, elsősorban alkati adottságok miatt. Tehát ránézésre, első blikkre. Ránéz az ember egy másikra, és rögtön felméri, hogy miről lehet szó. Ebből a szempontból egy szürke verébnek éreztem magam. Mert az is voltam! Egész gyerekkoromban éreztem, hogy nem úgy nézek ki, ahogy kellene, nem tudom úgy előadni magam a külső jegyekkel, ami az embereknek tetszik.
Mindig esendőbb és rosszabb küllemű voltam annál, mint ami nekem elfogadott lett volna” – idézi a Femina a színésznőt a beszélgetésből, aki ma már annyira szorong, hogy már boltokba sem jár, kivéve egy csemegeboltot, egy zöldségest, egy-két benzinkutat, egy gyógyszertárt és egy drogériaüzletet.

AKTUÁLIS:

Főoldal