ORSZÁGOS GYÁSZ: Két újabb magyar katona elesett el az Orosz - Ukrán harcokban! Egy 29 és egy 22 éves férfi esett el! Tőlük búcsúzunk: - Igazi hősként küzdöttek! Nyugodjanak Békében! (Megható fotók!)


Két kárpátaljai katona is életét vesztette az Ukrajna védelmében folytatott harcokban – tudatták február 25-én ukrán hírportálok. A munkácsi Bilak Vaszil mindössze 22 éves volt. A 29 éves Kis Sándor az ukrán haditengerészetnél szolgált, Ocsakovnál esett el.
Két gyermeket hagyott hátra. Az ungvári származású, Kis Sándor az ukrán-orosz háborúban vesztette életét, miközben Ukrajna népét védte. A katona Ochakovóban halt meg. Feleségét és két kiskorú gyermeket hagyott hátra maga után.
A 29 éves Kis Sándor katona haláláról felesége, Mária, valamint ungvári osztálytársai számoltak be a közösségi oldalon. A katona halálával kapcsolatos információkat az ungvári barátai megerősítették. Sándor az ukrán haditengerészetnél szolgált, Ochakovóban harc közben vesztette életét.
Kis Sándor már a Krím-félsziget megszállásakor is harcolt. Igazi hősök voltak! Nyugodjanak Békében! Egy megosztással adózzunk emlékük előtt!

AKTUÁLIS:

Főoldal