Orbán Viktor ekkora nagy vészhelyzetben lenne?! Több érdekes kép szivárgott ki róla.. Orbán golyóálló mellényben jár a Parlamentbe? KIDERÜLT az igazság, ami mindent elmond..! FIGYELJÉK:


Orbán golyóálló mellényben jár a Parlamentbe? Veszélyben a képviselők. Orbánt széles deltával mutató fotó került a minap a szolidaritásos Kónya Péter országgyűlési képviselő, volt honvéd alezredes, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének exelnöke kezébe. A militáns ügyekben szakértőnek számító Kónya szerint a miniszterelnök golyóálló mellényt viselt a zakója alatt.
Kónya november tizenhatodikán írásbeli kérdést küldött Pintér Sándor belügyminiszternek, a következő szöveggel: A Parlament épülete hazánk egyik legjobban őrzött objektumai közé tartozik, ahol számos védett személy végzi a munkáját. Orbán Viktor miniszterelnök a napokban mégis golyóálló mellényben vett részt a parlament plenáris ülésén, melyet egy fotó is rögzített. Fentiekre tekintettel a következő kérdésre várom válaszát:
Van-e bármilyen terrorfenyegetettség, vagy egyéb fokozott biztonsági kockázat, amely a Parlament épületét vagy az abban dolgozó személyzetet, országgyűlési képviselőket és a kormány tagjait érinti? Válasz december másodikán érkezett, íme alább.

Kónya szerint: Ha nem golyóálló mellény lett volna Orbánon, hanem, teszem azt, hátfájást orvosló fűző, Pintér Sándor belügyminiszter nyilván cáfolja az állításomat, és utal a kormányfő egészségügyi problémájára.
Két lehetőség van. Pintér hazudik, titkolózik, tényleg van terrorveszély, ami komoly szakmai hiba lenne, ugyanis ebben az esetben veszélyben van az összes képviselő. A másik megoldás, hogy Orbán Viktor paranoiás. Én utóbbira tippelek, mert hallom, micsoda hadsereggel járja az országot a miniszterelnök. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal