DRÁMAI HÍR jött vasárnap estére! GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Gyászba borult Magyarország! Gáspár Bea teljesen összeomlott a hírtől! Elvesztette társát.. akit az egyik legjobban szeretett! Te is jól ismerted ŐT:


Tragédiáról mesélt a Ripostnak Gáspár Bea. Bea és egyben a család egyik közeli jó barátja hunyt el a koronavírus-fertőzés következtében. Bea eddig azon túl, hogy mindig maszkot hordott, és figyelt a távolságtartásra, bízott benne, hogy Nógrádmegyeren, távol a városoktól nagyobb biztonságban vannak.
Nem számított rá, hogy ott is felüti a fejét a koronavírus járvány. Sajnos tévedett. „Jól ismertük szegény embert. Mondhatjuk, hogy a családunk közeli barátja volt. Mentőtisztként dolgozott és feltehetően munka közben fertőződhetett meg a vírussal.
Bíztunk benne, hogy a szervezete legyőzi, hiszen életerős ötvenöt éves férfi volt, de sajnos nem így lett. Nagyon megrázott minket a halálhíre...” - mondta a portálnak Bea, aki amint lehet beoltatná magát és családját a vakcinával. Már regisztrált is az erre létrehozott online felületen. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal