Most érkezett! DÖNTÖTTEK! SÚLYOS VÁLTOZÁS a sírhelyek megváltásánál, parcellák megváltásánál, újraváltásánál MINDEN HAZAI TEMETŐBEN! Milliókat érintő hír!!


Figyelem: változás jön a sírhelyek, parcellák megváltásánál Ezt tervezi a miniszter. Elképesztő bejelentéssel állt elő Lázár János! Hatalmas és mindenki számára nagyon nagyon előnyös változást fog javasolni a sírhelyeknél!
Minden családot érint, és komoly költséget jelent a sírhelyek megváltása.Lázár János azt mondta, hogy megszületni és meghalni a legdrágább ma Magyarországon. Jelenleg a költséges temetés és sírhely-megváltás után 25 év elteltével újabb sírhely-megváltásra kötelezik az örökösöket.
Ha nem váltják meg újra az örökösök a sírhelyet, akkor azt felszámolják. Ez kegyeleti okokból igen aggályos. A legtöbb ember lelkiismerete ezt nem hagyja, és pont erre játszanak a temetők üzemeltetői.Lázár János azt szeretné elérni, hogy szüntessék meg ezt a rendszert, és az egyszer megváltott sírhelyért ne kérjen újra pénzt a temető fenntartója.
Ez az intézkedés jórészt az egyházakat sújtja, ezért a kormány kifizeti nekik a hiányzó összeget. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal