MEGSZAKAD A SZÍV: Még csak pár napja temették el szegény Damu Rolandot.. Ma kint jártunk a nyughelyénél… és EZ A váratlan látvány fogadott!


Pár napja temették el Damu Rolandot – Ma kint jártunk a nyughelyénél…és váratlan látvány fogadott!
A művészt a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra. Nyughelye egy héttel a temetés után is virágokkal díszítve pompázik. A tragikusan fiatalon, 47 évesen elhunyt színész megosztó személyiség volt, azonban tehetsége és színészi képességei vitathatatlanok voltak.
Rajongói számára hatalmas űrt hagyott maga után Damu Roland. Ezt árulja el a legfrissebb fotó is az előadó sírjáról, amelyen az látható, hogy egy héttel a temetése után is koszorúk és virágok áradata díszíti a férfi nyughelyét. Damu Roland halála után családi viszály árnyékolta be a gyászt, végül édesapja szervezte meg fia temetését, bár nagynénje szerint a színész a végakarata szerint nem ezt szerette volna.
A Ripost egyik olvasója, aki maga is kedvelte a színészt, meglátogatta a Farkasréti temetőt és egy megható képet készített a Jóban rosszban színészének sírjáról.

A virágok és koszorúk tömegétől nem is látni a sírkövet /Fotó: Ripost. „Nagy tisztelője voltam Damu Rolandnak, nagyon nehéz sorsot szánt neki az élet, de a tehetsége vitathatatlan.
Pénteken látogattam ki a Farkasréti temetőbe, és többek között az ő sírját is meglátogattam. Bár megosztó személyiség volt, biztos, hogy rengetegen szerették” – árulta el Marika a lapnak. A színész december 27-én hunyt el, és végül a családon belüli viták miatt 63 nappal később temették csak el Damu Rolandot. A szertartás zártkörű volt, regisztrációhoz volt kötve. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal