Megszakad a szív! Föld alatti bunkerekben alakítottak ki átmeneti szülészetet Ukrajnában. A bombázás közepette jöttek világra ezek a csöppségek! EZT a világnak látnia kell! Megrázó képek és videók következnek:


Többórás újszülöttek rohantak a hevenyészett óvóhelyre, amikor Oroszország megtámadja az ukrán kórházat Az újszülöttklinika melege és biztonsága helyett egy pincében aludtak a pici babák. Az orosz támadásoktól való félelem közepette apró újszülötteket vittek viszonylagos biztonságba egy ideiglenes bombamenhelybe egy dnyiproi gyermekkórház mélyén.
Az újszülötteket, az újszülött osztály biztonságából egy ideiglenes menhelyre szállították, hogy elkerüljék Putyin bombáit. Az apró csecsemők közül tizenkettőt bátor orvosok és nővérek vittek a dnyiproi épület alagsorába. Más kórházak a környéken rakétakárosodást szenvedtek a Kreml erősen felfegyverzett erői által ostrom alatt álló városokban.
Dr. Denis Surkov (51), a Dnyipropetrovszk megyei gyermekkórház újszülött osztályának vezetője a következőt mondta a bunkerről: „Ez az újszülöttek intenzív osztálya. Egy bombamenhelyben. “El tudod képzelni? Ez a mi valóságunk.” Korábban arról számoltak be, hogy egy másik kórház onkológiai központja lángokban állt, miután az orosz erők tüzet nyitottak az épületre.

A nővérek levitték az apró babákat egy ideiglenes menhelyre
Van olyan baba aki folyamatos életmentő ellátásra szorul.
A babákat biztonságos helyre kellett vinni. A háború sújtotta ország délkeleti részén fekvő Melitopolban készült megdöbbentő felvételek azt mutatják, hogy a kórház közelében heves tűz ütött ki.

AKTUÁLIS:

Főoldal