Ma este érkezik a szuperhold! Hatalmas energiája miatt megállíthatatlan SORSFORDÍTÓ változások jönnek! ÚJ fejezet nyílik mindenki életében! ILYEN pozitív változásokat hoz az életedbe: Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg, skorpió-nyilas, bak, vízöntő, halak FIGYELEM!


Új fejezet nyílik mindenki életében: 2022.február.15-én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most. A februári szuperhold új energiahullámra nyit kaput. Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk.
Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Napi horoszkóp 2022. február 15.: váratlan fordulatokat hoz a kedd: A Jupiter-Uránusz fényszöge váratlan eseményeket hoz. Akkor tudjuk a legjobban venni a változásokat, ha tudatosan figyelünk rá, hogy rugalmasan reagáljunk. Napi horoszkóp következik keddre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek!
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint a Jupiter-Uránusz szextil okozhat meglepetéseket! Bár tudjuk, hogy ez egy Kosnak nehéz, most mégis érdemes kicsit lelassítani, és nem túlvállalni magunkat semmilyen téren. Összefuthatsz valakivel, akivel a találkozás később igencsak jelentőségteljesnek bizonyulhat.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Nehezen viseled a hirtelen kialakuló változásokat, gyökeres fordulatokat, amik keresztülhúzzák a számításaidat, a mai nap pedig bővelkedhet ezekben… Jobb, ha eleve készülsz lelkileg arra, hogy ma nyitottan, nem dühvel kell ezekre reagálni.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Jó helyen leszel jó időben, és a szerencse valamilyen módon megnyilvánul kedden az életedben. Lehetséges, hogy nyersz valamit, vagy váratlan jó hírt kapsz, de olyat, amire álmodban nem gondoltál volna. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Valentin-napi horoszkóp: az intuíciód most elvezet a valódi lelki társadhoz. Nagyon sok segítő fényszög adódik most, ami jelzi, hogy az intuíciód eleve ahhoz a partnerhez irányít, aki viszonozni fogja érzéseidet. Ha pedig párkapcsolatban élsz, most megtapasztalhatod a boldogságot az intimitásban. Valentin-napi horoszkóp szingliknek és párkapcsolatban élőknek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma végre szép nap előtt állsz. Az élet minden területén szerencsés lehetsz, és végre jól érezheted magad. Egy olyan hírt is kaphatsz, ami hosszú távon is befolyásolja a jövődet, vagy egy váratlan szerencsés helyzet adódhat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Egy találkozás talán örökre megváltoztatja az életedet. A döntést persze neked kell meghoznod, ha nem is most rögtön. Valószínűleg még sokáig kell rágódnod rajta. Az út, ami az elhatározásáig vezet, fontosabb lehet, mint a döntés maga.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Mozgékony és kreatív vagy, ráadásul ma bárkivel harcba szállsz, hogy a céljaidat elérd. Kicsit próbáld meg gyakorolni a megértés és beleélés művészetét. Többre mész, mintha csak a saját igazadat hangoztatnád.
Váratlan fordulatokat hoz a kedd:
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
A család általában nagy boldogság, de néha bizony kötélidegzet kell ahhoz, hogy elviseld. Ha így van, segíthet a távolság, egy kis elszigetelt magány. Bízz benne, meg fognak téged érteni.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Lehet, hogy a legnagyobb bajod a kiegyensúlyozatlanság. Hol a bőség, hol a szűkség a gondod. Most valószínűleg az, hogy túl sok a munkád. Persze a körülményekhez képest még mindig inkább örülhetsz ennek, ahelyett, hogy szomorkodnál. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Mindig azt reméled, hogy az elkövetkező időszak nyugodtabban, harmonikusabban fog telni. Ez így is van, de csak akkor, ha te magad is esélyt adsz erre. Vannak persze elmaradhatatlan kötelességeid, de van, ami várhat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek! Heti horoszkóp 2022. február 14-20.: Az Oroszlán telihold sok mindenre rávilágít a héten...
A Valentin-nappal kezdődő hétre nagyon sok eseményt jeleznek a bolygók. Az Oroszlán telihold sok feszültséget, vitát kelthet, de nagyon sok mindenre is rávilágíthat a kapcsolatokban. A Jupiter és az Uránusz bolygók kedvező fényszöge pedig szerencsés lehetőségeket sejtet... Heti horoszkóp! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Ha magad is úgy érzed már, hogy fejedre nőttek a problémák, akkor ideje rendezni a dolgokat. Az első és legfontosabb persze a saját lelked volna. A külső békéhez először önmagaddal kell szembenézned.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Derűs napra számíthatsz.
Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezted, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szükséged van ahhoz, hogy élvezhesd azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Egy régóta fennálló, már-már elfekélyesedett konfliktust ma végre megnyugtatóan rendezhetsz, a csillagaidnak hála. Ehhez azonban elő kell venned régen látott humorérzékedet. Anélkül biztosan nem fog menni! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után küldöd el a cikket egy női ismerősödnek !

AKTUÁLIS:

Főoldal