Józan ésszel felfoghatatlan, hogy MIT TETT ez a kettő "ember" a drága kisfiammal. Tudja meg mindenki! FELFOGHATATLAN AMI TÖRTÉNT:

(a kép illusztráció)
Kedves emberek, most először írok facebookra ilyen posztot, de úgy gondolom, hogy ami történt, az nem maradhat annyiban, illetve szeretném, ha minél többen tudnának róla. Nálunk vidéken (Szolnok) hétfőn viszik a szemetet, általában 11 és dél körül. Én jelenleg gyesen itthon vagyok a 8 éves kisfiammal egyetemben, akit Ricsinek hívnak. - Ám az érdekes rész most következik:
A héten hétfőn, mikor a kisfiam kint játszott az udvaron, épp arra jött a szemetes kocsi, üríteni a házunk előtt lévő kukákat. Van egy édes 1 éves kis (beagle) kölyök kutyánk, aki játékos kedvébe kirohant a ház elé, nemsokkal azelőtt, mielőtt odaért volna a szemetes autó, a kisfiam elmondása alapján a kettő fiatalember miután kiürítette a szemetet jól megrugdosta a gyermekem kiskutyáját (aki szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta..), én már csak arra eszméltem fel, hogy a fiam sírva jön fel a lépcsőn és bőgve jön be a szobámba elmesélni a történteket.
Hiába rohantam ki, már az utcába sem volt a szemetes kocsi.. Nagyon megrázta a kisfiamat az eset, belegondolni sem tudok milyen lehet gyerek fejjel végignézni, ahogy épp bántják a házi kedvencét... Szégyen, ami történt, így még sosem jártunk, így biztos panaszt fogok tenni a helyi szemetes vállalatnál, ám azt is szeretném, ha erről minél több ember tudna, milyen "alakok" dolgoznak a városban és remélem valahol belefut ebbe az írásba, hátha elgondolkozik majd... ha egyáltalán van az ilyennek lelke.. Ezúton köszönöm annak, aki megosztja, Köszönettel, Fábián Magdolna, Szolnokról.

AKTUÁLIS:

Főoldal