HATALMAS a boldogság! VÉGRE MEGTÖRTÉNT! “Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk.” ERRE várt mindenki! Megható képpel jelentkezett a kórházból Rúzsa Magdi:


Rúzsa Magdi február 2-án adott életet hármasikreinek. A kis családnak eddig a kórházban kellett maradnia, ma azonban örömhírt jelentett be az énekesnő: Lujza, Keve és Zalán végre hazatérhet. Mint írta, jól vannak, most bekuckóznak, de jó végre 62 nap után újra az otthonukban lenni. Hazaértünk!
A nagy család. ❤️ Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen , életre felkészülten jöhessenek velünk haza. dr. Vermes Gábor amíg vagyok imába foglalom a neved minden nap! dr. Bodrogi Eszter a tiédet is. A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért.
Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és, hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok!😉😘 Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását. Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. A sikeres szülést és Lujzi, Keve, Zalán gyors ellátását és inkubátorba helyezését köszönöm;
dr. Vermes Gábornak
dr. Kazár Tibornak
dr. Király Gábornak
dr. Valler Krisztiánnak
Mészáros Molnár Veronikának
Csalló Líviának
Békés Norbertnek
dr. Simon Adriennek
dr. Csirinyi Dorottyának
dr. Paraki Rozáliának
dr. Jánosi Kingának
Talabos Renekának
Markóné Koblencz Rékának
Illyés Mónikának.
( Szeretlek benneteket Pic angyalkák és Irén szülésznő!) Margitkát, a tisztaság angyalát meg ölelem. Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban.

AKTUÁLIS:

Főoldal