HATALMAS a boldogság! Hát végül megtörtént?! Csodálatos hírt közölt Dr Horváth József biológus, örüljünk együtt az örömének! Nem bírta magában tartani tovább! ÍGY tudatta mindenkivel a NAGY hírt:


Dr. Horváth Józsefről már sok riportot és cikket tettünk közzé. Példátlan és emberséges munkásságával és magatartásával az egész ország tiszteletét vívta ki, nem érdemtelenül. Ez a roppant tehetséges fiatalember olyan mérhetetlen energiával harcol a rákos sejtek ellen,hogy az már szinte páratlan!
Tiszteljük, mert arany szíve van. Szinte minden nap segít, támogat és dolgozik és dolgozik.Megérdemelten rátalált a szerelemre Gombos Cintia személyében. Most egyértelművé tette jövőképét! Szavait tőle idézzük, amik a következők: “Rátaláltam egy gyönyörű és okos NŐRE Cintia személyében.
Úgy érzem nincs Nála aranyszívűbb teremtés a Földön.A mellett,hogy tanul és kiválóan végzi dolgát,megtisztelt engem szerelmével. Már tudom,hogy Ő a hölgy,aki feleségként egy életere mellettem lehet és igen,Ő a NŐ, aki gyermekeimnek jó Édesanyjuk lesz! Köszönöm Istennek, amiért Létezhet Cintia és itt ígérem Neki,hogy nagyon-nagyon vigyázni fogok RÁ egész életünkben!”
Mi ezúton kívánunk nektek boldogságot, egészséget és egy életre tartó kölcsönös szerelmet. Ha TE is úgy érzed, hogy megérdemlik a boldogságot, úgy gratulálj nekik és küldd el a hírt ismerőseidnek is! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal