Durván elszabadult a pokol a facebookon! A Kossuth díjjas Nagy Feró úgy nekiment Vágó Istvánnak, amin az egész ország felháborodott! EZ gyalázat! FIGYELJÉK mit mondott:


A nyíltan jobboldali rocker és a baloldali volt tévés összekülönböztek egymással Németh Alajos kinevezése kapcsán. Nagyon a szívére vette a nyíltan fideszes érzelmű Nagy Feró, hogy a DK-s Vágó Istvánnak nem tetszett, hogy Németh Alajos, ismertebb nevén Lojzi lett az Artisjus elnöke. Az egykori kvízmester Németh kinevezése után a Facebook-oldalán ezt írta:
Német Alajos (Lojzi): 'A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék'. Most megválasztották az Artisjus elnökének, így került elődei, mások mellett Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János, Victor Máté székébe.
Gratulálunk (a rá szavazó vezetőségi tagoknak is), és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét! Erre érkezett meg most, némis fáziskéséssel Nagy Feró kíméletlen válasza. „Hé, Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvízműsorban, és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni.
Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkivül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence- szerte ismerik éneklik. Na, most kussolj el! De gyorsan!!!!” – őrjöngött a Kossuth-díjas Nagy Feró.

AKTUÁLIS:

Főoldal