DRÁMAI HÍR! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Ahogy a híradó is bemondta, sajnos NAGY BAJ történt: Joshi Bharattól kell búcsúznunk…


DRÁMAI HÍR! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZÚR! Nagyon szomorú hírek érkeztek. Mindenkitől elköszönt Joshi Bharat. Eddig csak találgatták, most kiderült. Elvált, új párra talált, tévés karrierje pedig váratlan fordulatot vett – Joshi Bharat élete fenekestül felfordult az utóbbi hónapokban.
Képernyőn már jó ideje nincs, a jövőjéről pedig nem nyilatkozott. Mostanáig. Kiderült, hogy elbúcsúzhatnak tőle a rajongók, visszavonult a szerepléstől, a nyilvánosságtól. A Story az indiai származású műsorvezetőt a televíziós jövőjéről szerette volna kérdezni, arról, melyik csatornán láthatják majd viszont a nézők, de több nap hallgatás után megdöbbentő üzenetet írt a magazinnak: „Már nem vagyok közszereplő”.
A lap továbbá azt is megtudta, hogy Joshi Bharat és felesége válását idén januárban mondták ki,Szabó Csilla pedig már az egykori gödöllői házukat is eladta, s a fővárosban kezdett új életet. Döntése bizonyára sokakat elkeserít majd, képernyős életének úgy tűnik, vége. Nincs több műsor, lelkizés a sztárokkal, Bharat nem akar többé szerepelni. - írja a hvg.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal