Csodás hír érkezett! Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc bejelentette EZT a RITKA CSODÁT! Már látszik Andin.. Csak úgy özönlenek a gratulációk! Erre senki nem számított!


Csodás hír érkezett! Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc bejelentette EZT a RITKA CSODÁT! Már látszik Andin.. Csak úgy özönlenek a gratulációk! Erre senki nem számított! Másodszor ünnepli közösen a Valentin-napot, a szerelmesek napját Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc.
A tévés kezét szinte napra pontosan egy éve kérte meg az üzletember, a romantikus kézfogó után pedig szeptemberben már el is érkezett az álomesküvő, ahol több száz vendég előtt örök hűséget fogadtak egymásnak. Andrea szinte egy szempillantás alatt lett hazánk egyik legsikeresebb képernyőséből az ország leggazdagabb emberének felesége.
Tavaly márciusban, a Mokka című műsorban viselte először a csodás, több mint húszmilliót érő gyűrűt, s bár akkor már nem volt hétpecsétes titok, hogy ki rabolta el a szívét, ekkor vált “hivatalossá”, hogy menyasszony lett. Egy hónappal később lencsevégre kapták Andreát és Lőrincet, amint egy felkapott luxusétteremben reggeliznek, pár nappal később pedig a képernyős kimondta azt, amire az egész ország várt.

AKTUÁLIS:

Főoldal