Botrány Csollány Szilveszter temetésén: Mindenki sírni kezdett, amikor meglátták, hogy mi történt..! Zokogva könnyek között kísérték utolsó útjára Csollány Szilvesztert a szerettei.. (Megható helyszíni fotók!)


A Farkasréti temetőben búcsúztatták el a koronavírusban elhunyt Csollány Szilvesztert. A Magyar Torna Szövetség korábban kiadott közleménye szerint a sportoló búcsúztatóján a ravatalozó előtti nyitott téren, a szertartás előtt egy szál virág elhelyezésével róhatták le kegyeletüket a gyászolók.
A Magyar Torna Szövetség kérésére a résztvevők a szertartás előtt egy szál virág elhelyezésével róják le kegyeletüket, a hatályos Covid-protokoll és a család kérése miatt a személyes részvétnyilvánításra nincs lehetőség. Az olimpiai bajnok tornásztól családja és barátai mellett a teljes sporttársadalom búcsúzik. Az eseményen az EMMI részéről dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, az olimpiai család nevében dr. Deutsch Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke beszél, valamint a Magyar Torna Szövetség elnöke, dr. Magyar Zoltán elbúcsúzik a bajnoktól.
A gyászmise végén kisebb botrány alakult ki, mikor is egy rajongó meghatottan, könnyek között fel akart szólalni és ő maga is beszédett szeretett volna mondani kedvenc elhunyt sportolója és példaképe számára, mivel ő inspirálta, hogy elkezdjen sportolni, de azt a szervezők nem engedték neki, mivel nem volt a meghívottak listáján, és így sajnos nem mondhatta el beszédét, amivel készült Szilveszter számára. - írta a Blikk. A család nevében Mórádi Zsolt (a kick box bajnokkal Szilveszter együtt szerepelt az Exatlon című sportrealityben), a család barátja emlékezik. Sydney olimpiai bajnoka 51 évet élt. Alább megtekinthetik a temetésen készült, megható képeket:

AKTUÁLIS:

Főoldal