ALIG pár perce jött a DRÁMAI hír! Családja közölte a megrázó hírt! Nagyon rossz hírek jöttek Pásztor Erzsiről! Szörnyű hír érkezett! Sajnos bekövetkezett az egyik legroszabb..


Pásztor Erzsi vallomása a rákkal való harcáról: eltitkolta a betegségét. A színésznő még a kollégái előtt is titkolta a betegségét. Pásztor Erzsinél 2019-ben diagnosztizáltak végbélrákot, és bár a barátai és a nézők ebből semmit nem vettek észre, a művésznőnek kemény küzdelmet kellett megvívnia a színfalak mögött.
Bár a betegség sokakat teljesen letaglózott volna, a Jászai Mari-díjas színésznő – hatalmas bátorságot tanúsítva – szembe nézett az élet ezen kihívásával. Történetével és gyógyulásával pedig szeretne erőt adni másoknak, akik hasonló cipőben járnak. „Ne rémüljön meg senki egy diagnózistól. Nálam váratlanul, előjelek nélkül, vérzésekkel jelentkezett a végbéldaganat kettő éve, nyár elején. Napokon belül orvoshoz vitt a keresztlányom, majd megoperáltak. Utána kemoterápia, sugárkezelés, tizenöt kilós fogyás, majd augusztusban újabb műtét következett.
Ősszel pedig már játszottam” – mondta a Nők lapjának adott interjújában a művésznő, aki a titokban küzdötte le a betegséget. „Hittem, tudtam, ez átmeneti állapot, és maximálisan bíztam az orvosokban. Nem mondtam el a kollégáknak sem, mi a baj, nem mélyedtem bele, nem foglalkoztam vele. Most úgy tűnik, kilábaltam belőle, remélem, kaptam még egy kis időt” – magyarázta a művésznő. Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal