ALIG pár perce érkezett! Rusvai Miklós NAGY bejelentésére mindenki felkapta a fejét! Végre-valahára BEKÖVETKEZET!! Túlzás nélkül EZ az elmúlt két év LEGJOBB híre! Kivétel nélkül mindenkit érint hazánkban!


Rusvai Miklós: Nem kell több oltás az oltásokra, nem kell több szigorítás. Aki akarta, az beoltatta magát, aki eddig nem tette meg, az valószínűleg már nem is fogja. „Ezzel az ötödik hullámmal tulajdonképpen nálunk a Covid kiadta a mérgét” – mondta a virológus az ATV hírműsorában.
Rusvai Miklós elmondta, hogy már két hete megtörtént a tetőzés a napi új fertőzötteknél, igaz, most csúcson van a kórházban ápoltak száma, de hamarosan ez is csökkeni fog. „Fontos, hogy a most kórházban fekvő covidosok nagy része nem a koronavírus-fertőzés miatt kerül be, hanem más panasz miatt, aztán pedig az egészségügyi intézményben derül ki, hogy pozitív az adott beteg” – emelte ki. „Aki eddig beoltatta magát, jól tette, védekezik ezzel és akadályozza a járvány terjedését, de aki nem oltatta be magát eddig, az nyilván nem is akarta oltatni magát.
Nem látom értelmét és nem látom olyan indokát most, hogy hirtelen meggondolná magát” – válaszolta arra kérdésre, hogy szerinte szükség van-e további oltásokra és szigorításokra. Hozzátette, bízik abban, hogy hamarosan a megmaradt korlátozásokat is feloldják Magyarországon. Rusvai figyelmeztetett, hogy a déli féltekén most jön a tél, ami új járványhullámok kialakulásához vezethet, viszont ettől függetlenül szerinte a WHO jövőre már jelzi, hogy véget ért a világjárvány. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal