Alig pár perce érkezett! Sajnos szörnyű hírek jöttek a népszerű zenészről, Bunyós Pityuról! Mindenkit lesújtott, ami vele történt


2021 fájdalmasan alakult Bunyós Pityu számára: a zenész elveszítette imádott édesanyját, majd ő maga is megfertőződött a koronavírussal és egy hónapot töltött kórházban – mesélte el a Metropolnak. A rajongók nagyon aggódtak Bunyós Pityuért, ám hosszú betegeskedés után végül legyőzte a koronavírust, és ha minden jól megy nemsokára újra ringbe száll, méghozzá Növényi Norberttel.
„Az egészségi állapotom már egészen jó” – újságolta a Metropolnak Bunyós Pityu. „Viszont az elkövetkezendő hetekben vár még rám néhány kontrollvizsgálat; vérvételre megyek és megmérik a tüdőkapacitásomat is. Szerencsére nem fulladok ki egy kis sétától, a kezdetektől ügyeltem arra, hogy szinten tartsam magam. Amikor a kórházban már jobban lettem, gumikesztyűbe fújtam levegőt, ezzel 'edzettem'.
Viszont hamarosan szeretném komolyabban is újrakezdeni a testmozgást, nem csak olyan visszafogottan, ahogy most csinálom. Ehhez pedig arra van szükség, hogy az orvosok áldásukat adják!” Pityut nagyon felháborítja, hogy sokan viccet csinálnak a vírusból és nem veszik komolyan: „Ma is egy rádióműsorban kezdtem a napot, majd kaptam egy üzenetet a közösségi oldalamon egy idegentől, miszerint én nem is voltam koronavírusos, csak eljátszottam, és busásan megfizettek érte. Erre visszaírtam, hogy ha ezt komolyan gondolja, akkor nem normális!
Hogyan képzelhetnek ilyet felnőtt emberek? Ez a betegség nem vicc, nem hazugság. Testközelből tapasztaltam, és senkinek nem kívánom, hogy átélje azt, amit én! Majdnem ott maradtam, de végül sikerült legyőznöm a vírust” – nyilatkozta a népszerű zenész. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal