Teljesen ÚJ hírek érkeztek az életéért küzdő Csollány Szilveszterről!! Megszólalt az orvos! Sokkoló dolgok derültek ki Csollány Szilveszter jelenlegi állapotáról! EZT egyszerűen MINDENKINEK TUDNIA KELL RÓLA:


Kimondta. Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos nevét azután ismerte meg a hazai közvélemény, hogy a szakember minden korábbinál részletesebb információkat osztott meg a koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter tornászbajnokról – adta hírül a Promotions.hu „Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve.
Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével… a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján” – jelentette ki karakánul a Pfizerral két évtizede együtt dolgozó kutatóorvos.
A Facebookon közzétett soraiból az is kiderült, hogy Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát, de csak nem sokkal a kórházba kerülése előtt. Forrás: Promotions.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal