Sokkoló: 44 kilóra fogyott a TV2 SZTÁRJA! Azonnal kórházba kellett szállítani, ahol sajnos bekövetkezett a legroszabb:


Nagyon nagy a baj. Február elejéig biztosan kórházban magad Krizsán Lili. A Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadának felfedezettje ugyanis úgy döntött: mindent megtesz azért, hogy kigyógyuljon az anorexiából. A 21 éves énekesnő hosszú évek óta küzdött már komoly lelki problémákkal, amely végül odáig fajult, hogy a testét kezdte sanyargatni. – Nem szerettem magam, azt hittem, ha lefogyok, akkor minden rendben jön és jobb lesz.
Először elhagytam a lisztet, a cukrot, majd szépen lassan minden mást, végül ott tartottam, hogy néha ettem egy kis répát, almát és salátát. Semmi mást. A legrosszabb állapotomban 39 kiló voltam, de kórházba 44 kilósan kerültem nemrég, bár akkor sem voltam jobban. Fáradékony voltam, ingerlékeny, szorongtam, bebörtönzött lelkileg ez az egész – emlékezett a legrosszabb időszakra a Lilkó becenévre hallgató fiatal lány, aki épp a TV2 tehetségkutatójában való szereplésnek köszönheti, hogy elég erőt gyűjtött össze ahhoz, hogy megkezdje a terápiát.
Nagy segítséget kapott ugyanis a mesterétől, Köllő Babett-től is, aki a mai napig támogatja a fiatal tehetséget. – Biztos vagyok benne, hogy Lilkó azért is tudott nekem megnyílni, mert én magam is keresztülmentem ezen – árulta el kérdésünkre Babett, a színésznő ráadásul nem engedte el a tehetség kezét. – Minden nap beszélünk őszintén erről az egészről. Vannak neki is nehezebb, bizonytalanabb pillanatai, akkor is ott kell lenni számára, biztatni kell. Krizsán Lili a terápiát egyébként azzal kezdte, hogy orvosi segítséggel rendbe tette a szervezetét. – Az éheztetés miatt rengeteg dolog nem volt rendben, egy kéthetes orvosi kezeléssel próbálták felerősíteni a szervezetemet, de a java csak ezután kezdődik, hiszen az anorexia egy komoly mentális betegség.
Szerencsém volt, hiszen épp felszabadult egy terápiás hely, így be tudtam feküdni a kórházba – árulta el az énekesnő, akivel napi szinten több órát foglalkoznak különböző szakemberek. – Az első számú feladat az, hogy a lelki problémák mélyére jussak, azokat megoldjam, feldolgozzam, majd pedig megtanuljak olyan módszereket, amelyekkel nem nézem ellenségnek az ételt – magyarázta Lilkó, aki amióta nyilvánosságra hozta harcát, rengeteg támogató üzenetet kap. – Szülők és gyerekek, fiúk ás lányok is írtam nekem. Nagyon megható és egyértelmű, hogy sokan küzdenek mindenféle evészavarral. Célom, hogy az éneklés mellett a későbbiekben tudjak majd segíteni a hozzám hasonló helyzetben lévőkön.

AKTUÁLIS:

Főoldal