Sajnos gyomorforgatóan ocsmány dolgok derültek ki nemrég Zámbó Jimmyről! 18 év után kitálalt az özvegy! Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt zenészlegendáról!! Alig akartuk elhinni, de sajnos IGAZ:


Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről! Kitálalt az özvegy. A zenészlegenda, Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit (55) volt a Blikk vendége. Az asszony az utóbbi hetekben folyamatos támadásoknak van kitéve. A család korábbi barátja, Hulé Éva, aki a tragikus végű éjszakán a halálos lövés szemtanúja volt, le akarja rántani a leplet Jimmy halálának körülményeiről, könyvet ír.-írja a Blikk.
A rajongók kérdeztek és Edit asszony válaszolt…. Tudott-e arról, hogy Gregor Bernadettel csalja a férje? (Lilla) Edit: Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette. A románc. Tíz éve készült a leleplező felvétel a színésznőről és az azóta elhunyt énekesről. Nagyon tisztelem, amiért becsülettel óvja Jimmy emlékét, de sajnáltam önt, amikor a gyöngyösi strandon én magam láttam a férjét Gregor Bernadettel.
Tudta, hogy vele csalja önt? (Éva Gyöngyösről) Edit: Tudtam róla, de éppen elég volt átélni, nem szeretnék beszélni a férjem nőügyeiről. Berni soha nem tagadta, hogy közeli kapcsolatban álltak Jimmyvel, de a szerelmi viszonyt nem ismerte be. Ahogy a közeli barátok sem, egészen eddig. Lagzi Lajcsi (51) ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal