Pénzt kér mindenkitől Orbán Viktor. Nem vicc! - Küldi a levelet és a csekket. Döbbenet, de EZ áll benne:


Tisztelt Honfitársam! Ezzel kezdi a levelét Orbán Viktor, amelyet többen is ma kaptak meg. Azért írok Önnek, mert sorsdöntő választás elött állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba. - derül ki a levél első feléből. A levél arra is kitér, hogy a koronavírus-járvánnyal együtt a világ is megváltozott.
Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel. Ehhez a küzdelemhez nemcsak szív, nemcsak ész, de erő is kell. A mi erőnk az egységünk. - fejtette ki a miniszterelnök.

A nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie! felkiáltás után azonban kiderül, milyen kérdéssel fordul az olvasóhoz a miniszterelnök.
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felivásunkat mindenhova eljuttathassuk. - írta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal