Pár perce érkezett a DRÁMAI HÍR! Leírni is nehéz, hogy MIT tett EZ a szentesi anyuka a frissen született kisbabájával!! Az orvosok is csak sírtak, mikor meglátták, hogy.. Csak ERŐS idegzetűeknek:


"Nekem ez a gyerek nem kell" - A kórházban hagyta magára a vakon született kisfiát Ez a szentesi anyuka. Ám legmegdöbbentőbb dolog csak utána következett be: - Az orvosok is csak tehetetlenül néztek.. A kis Alexander gyönyörű baba, de sajnos van egy veleszületett rendellenessége:
Nem fejlődtek ki a szemei. Összesen három ilyen esetet regisztráltak az egész világon. Minden más tekintetben tökéletesen egészséges a kis Alexander, az anyukájának mégsem kellett ritka betegsége miatt, mert elmondása szerint "elriasztotta őt" megjelenése, és az, hogy kisfia vakon született, hisz ő nem ilyen gyermeket akart magának." - számolt be az édesanya.
A sors mégsem hagyta magára a kisfiút, mert ugyan édesanyja lemondott róla, hamarosan sorban álltak a családok, hogy adoptálhassák a csöppséget. Ez idén januárban sikerült is egy kedves családnak, így a telet már az új családjával tudta tölteni a kis Alexander. - Önök mit gondolnak, mégis milyen "anya" az olyan, aki külső megjelenése miatt mond le egy szem gyermekéről? Szomorú milyen világot élünk..

AKTUÁLIS:

Főoldal