DRÁMAI HÍR jött estére: Rúzsa Magdi egyenesen a kórházból jelentkezett! Kiderült milyen állapotban van az énekesnő és a kicsik:


Rúzsa Magdi a kórházból jelentkezett – kiderült milyen állapotban van az énekesnő és a kicsik: Ezt mondta az énekesnő. A hármas ikerbabákkal várandós Rúzsa Magdi már a karácsonyt is a kórházban töltötte. Kórházi ágyából köszöntötte rajongóit is újév alkalmából. Nem csupán jókívánságát fejezte ki, de lelkesen buzdítja is őket. „Búék mindenkinek! Boldogan előre!” – írta a bejegyzésében.
Magdi nemrég telefonon adott interjút a Mokka műsorvezetőinek, Pachmann Péternek és Orosz Barbarának, amiben nem csupán állapotáról számolt be, de intim részleteket osztott meg Domine című dalának születéséről – írja a Tények.hu. Az interjú készítésekor a még otthonában tartózkodó Magdi elárulta, hogy a babák megfelelően fejlődnek és gyarapodnak, miden a lehető legnagyobb rendben halad a terhességében.
A boldog és megnyugtató hír után Orosz Barbara Domine című új daláról kérdezte az énekesnőt. Magdi megható őszinteséggel vallott arról, milyen óriási mértékben ihlette a dalt az isteni gondviselés. Az énekesnő már gyermekkora óta magán érezte az isteni gondoskodást. Elárulta, hogy a dal élete mélypontján született, szinte kapaszkodót jelentett számára. A Domine című dal hatalmas erőt hordoz, amire sok embernek szüksége van, Magdi pedig hálás a sorsnak, hogy tehetségével erőt adhat más embereknek is dalain keresztül.
Elárulta azt is, hogy az októberi klipforgatás gömbölyödő pocakja miatt már máshogy zajlott, mint a korábbiak. Magdinak már figyelnie kellett arra, hogy nem állhatott túl sokat, így nagyon sok ülős képet rögzítettek és arra is figyelnie kellett, hogy pihenjen a forgatás alatt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal