MOST jelentették be! Fantasztikus ÖRÖMHÍRT közöltek Csollány Szilveszterről! ERRE vártunk már mióta:


Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász tüdőgyulladás miatt került kórházba Sopronban, majd mivel állapota tovább romlott, a fővárosba szállították, és azóta az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik, speciális lélegeztetőgépen tartják. A hatvani kórház főorvosa szerint bízhatunk az olimpiai bajnok felépülésében, mert szervezte régóta küzd a betegséggel.
A Bors úgy értesült, hogy változatlan az állapota Csollány Szilveszternek, aki november elején kapta el a koronavírust. A lapnak Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa elárulta, bízhatunk az olimpiai bajnok felépülésében, mert szervezte régóta küzd a betegséggel. Mint fogalmazott, ez egy hosszan tartó kezelés, és nagyban függ a sikere attól, hogy ki milyen állapotban került a kórházba. Csollány Szilveszter ugyan már hosszú ideje harcol, de annak örülni lehet, hogy a szervezete még nem adta fel.
Tudunk olyanokról, akik három hónap mélyaltatás után is felépültek, ezért bízhatunk abban, hogy Csollány Szilveszter is megnyeri ezt a csatát - nyilatkozott Zacher. "Nem mindegy, hogy egy idős, több betegséggel küzdő, vagy egy jó egészségi állapotban, és kiváló kondícióban lévő egykori élsportoló kerül ebbe a helyzetbe. Csollány ugyan már hosszú ideje harcol, de annak örülni lehet, hogy a szervezete még nem adta fel. Tudunk olyanokról, akik három hónap mélyaltatás után is felépültek, ezért bízhatunk abban, hogy Csollány is megnyeri ezt a csatát" - mondta Zacher. - írta a Bors

AKTUÁLIS:

Főoldal