Most érkezett! ORBÁN VIKTOR EZZEL a váratlan húzásával lényegében már most megnyerte a 2022-es választást..! - MEGTETTE, amit eddig még soha SENKI Magyarországon!! EZ igazán bátor lépés volt:


Orbán Viktor szerdán kora délután jelezte közösségi oldalán, hogy fontos bejelentésre készül. A részletekre nem is kellett sokáig várnunk. Orbán Viktor a kormányülés végén bejelentette a legfrissebb kormánydöntést, egy szokatlan, drasztikus döntést: élelmiszerár stopot vezet be a kormány hat alapvető élelmiszer tekintetében.
A miniszterelnök azt mondta, a vírus mellett az áremelkedésekkel foglalkoztak. Szerte Európában növekednek az árak, a magyar kormány a családokat védi azzal is, hogy gátat szab az áremelkedéseknek. Sikerült megfékezni a benzin árát, kamatstopot vezettek már be a jelzálog hitelekre, a rezsicsökkentés politikája szintén a családokat védi. Közben más termékek ára nő, ilyenek az élelmiszerek. Ezért úgy döntöttek, hogy hat alapvető élelmiszer esetében árstopot vezetnek be - mondta a miniszterelnök.
Az alábbi termékeket nem lehet február elsejétől drágábban adni, mint tavaly október 15-én:
Kristálycukor
Búza finomliszt
Naparaforgó étolaj
Sertéscomb
Csirkemell
2,8 százalékos tehéntej
A kormány beavatkozik ezen élelmiszerek árába és február elsejétől minden üzletben ezen termékek árát vissza kell vinni arra a szintre, mint 2021. október 15-én volt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal