Mély gyászban az ország! Elhunyt az ismert magyar politikus, sokak régi nagy kedvence: - Isten nyugosztalja!


Életének 60. évében elhunyt az MSZP korábbi képviselője, Selyem József. A politikus a szocialista párt és Dunaújváros életében is meghatározó szerepet töltött be. Szülővárosában 25 évet dolgozott a Dunai Vasmű mészmű üzemében, majd 8 évig vezette a Fabó Éva Sportuszodát, illetve a DVCSH Kft.-nél is dolgozott, de tevékenyen részt vett a Dunaferr DV Vasas Szakszervezet életében is.
A helyi közéletben 1996 óta vállalt szerepet, a Dunaferr szakszervezeténél végzett munkájával segítette az arra rászorulókat, az MSZP-be történt belépése után pedig végképp megtalálta a helyét. “Az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke volt, majd végig járva a ranglétrát a dunaújvárosi szervezet alelnökeként és az MSZP Országos Választmányában dolgozott.
A dunaújvárosi önkormányzatba 2000-ben került be, hiszen egy időközi választást nyert ekkor, majd aztán egészen 2014-ig részes volt az önkormányzati munkának. Több bizottsági tagság, illetve elnöki megbízatás, közbiztonsági tanácsnoki feladatok kísérték útját. Bármikor és bárkinek segített. Kiállása, segítőkészsége, embersége hiányozni fog. Az MSZP közössége nevében őszinte részvétünk feleségének, lányainak, unokáinak, egész családjának! Nyugodjék békében!” – olvasható az MSZP közleményében:

AKTUÁLIS:

Főoldal