Megtörtént Magyarországon ez a ritka CSODA: Bence baba hófehér hajjal született.. Még a tapasztalt orvosok is csak néztek, mikor végül rájöttek MI az oka..!! EZ valóban hihetetlen: (Fotók!!)


Minden bizonnyal, ha szülő vagy Te is érezted a szülészeten azt a szorongást, amikor arra vártál, hogy az orvosok elmondják, hogy a babád egészséges és minden rendben van vele. Sajnos nem minden szülő kapja azt a hírt, amit hallani szeretne. Pár héttel ezelőtt Magyarországon egy csecsemő fehér hajjal született. A szülők nem tudták, hogy minden rendben van-e a csecsemőjükkel.
A tesztek után az orvosok megállapították, hogy a baba egészséges, de nem tudták megmondani, hogy a baba miért született fehér hajjal. A szülészeten az ápolónők “Bűbájos kis hercegnek” nevezték, nemcsak az aranyos kis arca miatt, hanem a lenyűgöző, hófehér hajának köszönhetően is. Ennek a fiúnak olyan fehér volt a haja, hogy szinte ezüstszínűnek tűnt. Először azt gyanították, hogy kisbabájuk, Bence egy albínó, ami egy ismert genetikai rendellenesség.
Ez a rendellenesség akkor fordul elő, amikor egy embernek jelentős mennyiségű melanin van a szervezetében, és e-miatt teljesen fehér a bőre és haja. A hírek szerint az orvosok úgy döntöttek, hogy a vérmintáját Budapesten vizsgálják meg a legkorszerűbb műszerekkel, a különleges pigmenthiány miatt”. Így az orvosok most úgy vélik, hogy ez csak egy átmeneti pigmentációs rendellenesség, és a haja valószínűleg sötétedni fog, a korának előrehaladtával.
  
Részletesebb vizsgálatok után az orvosok megállapították, hogy a baba nem rendelkezik albinizmussal. Ezért arra a következtetésre jutottak, hogy ez egy nagyon különleges baba. Úgy gondolják, hogy a haj színe, növés közben megváltozhat, de mindenesetre Bence egy újabb imádni való és különleges baba. Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

AKTUÁLIS:

Főoldal