Megszólalt a nyugdíjas, aki eddig 11 adag vakcinát adatott be magának! Sokkoló, amiről beszámolt!! ERRŐL minden embernek joga van tudni:


Megszólalt a nyugdíjas, aki eddig 11 adag vakcinát adatott be magának! Sokkoló, amiről beszámolt!! ERRŐL minden embernek joga van tudni: Sosem érezte magát ilyen egészségesnek az a 85 éves férfi, aki már tizenegy adag koronavírus elleni oltást kapott.
Már a 12. dózis beadatására készült Brahmdeo Mandal, amikor valaki bejelentést tett a hatóságoknak. A nyugdíjas postás ugyanis előszeretettel dicsekedett az ismerőseinek arról, hogy kevesebb mint egy év alatt tizenegyszer vette fel a vakcinát. Az indiai Bihár államban nyomozás indult az ügyben. A férfi azonban állítja, jó hatással volt rá a sok oltás.
Korábban fájt a térde és a háta, de már nem, sőt még az étvágya is javult. Kiderült, Mandal hamis személyi igazolvánnyal játszotta ki a rendszert, és különböző oltópontokra ment. Az egészségügyi hivatal félrevezetése miatt le akarták tartóztatni, de öngyilkossággal fenyegetőzött. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal