Kikerült az internetre Horváth Éva párjának a képe.. Biztos, hogy nem fogják kitalálni, hogy KI az! (Fotók!)


Nagy rejtély övezi Horváth Éva párját, de ezt a rejtélyt Éva tudatosan teremtette.. Éva egy okos Nő, próbál mindenből amiből lehet hasznot húzni, ezzel nincs is semmi gond.. Az már kérdéses, hogy kit és milyen célra hogyan használ fel.. De ezt bízzuk Rá.. Viszont egy oldal lehozta a leleplező fotót, és egy csomó érdekes dolgot írtak a férfiről. Aminek valódiságtartalmát sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk.
Évek óta próbálják az emberek kitalálni ki lehet Horváth Éva férje. Sokan Dubai sejknek gondolták, mások pedig egy klasszikus sugár daddy-nek képzelik.<Nos egyik sem Persze egy pénzes csóka, mert mi más lenne! Na akkor lássuk teljes valójában az eltitkolt férjet, akit hét lakat alatt őrzött Évike. Lehet azért, mert nem egy dekoratív ember. Kis, köpcös, vörös pufók…Igazából nem is csoda, hogy nem dicsekedett vele eddig. Bár van az a követő mennyiség (100 ezer) amiért megmutatja a keceli JimmyHoffát, mert hát ott lakik, és szörp gyárat üzemeltet, nem is akármelyiket, hanem az országban a legnagyobbat.
Ez az ember kész rejtély! Az tudni lehet róla, hogy a becsületes neve Bognár Andor, és imád ügyeskedni. Legjobb barátja a számlatömbje  Az öregebb Bognár alapította még a céget, és annyi esetük volt már a hatósággal, hogy összeszámolni sem lehet.  Borász emberként van nyilvántartva a helyiek agyában. Ezért nem csoda, hogy Éva asszony is fel-fel tűnik a szőlőtökék között A szépségkirálynő úgy ismerte meg a szörpkirályt, hogy annak idején escortként dolgozott, és vitték különböző rendezvényekre, ahol farokról- farokra szállva rárepült a milliárdosra, és ott ragadt.
Azóta él vele, és dugdossa a nyilvánosság elől, mint az aranyórát. Csak egy nagyon szűk réteg tudja, vagy legalábbis tudta eddig, hogy ki a férje, és aki beszélni mert róla azt nagyon komolyan ilyen-olyan szankciókkal fenyegették meg. Ezek után már nem kell fenyegetődzni, mert ország-világ előtt bemutattuk a mindenhol is rejtőzködő férjet. A képe alább megtekinthető:

AKTUÁLIS:

Főoldal