KIDERÜLT a DRÁMAI igazság! ÁLL A BÁL! Megszólalt Kulcsár Edina férje Csuti.. EZÉRT válnak el, nem azért, amit Edina állít!


Pár napja robbant a hír, miszerint bár Kulcsár Edina és Szabó András Csuti egy évig küzdöttek házasságuk megmentéséért, mégis a válás mellett döntöttek. Nemrég a szépségkirálynő azt is megosztotta, hogy próbál pozitív és erős lenni, ám egy újabb bejegyzéséből az is kiderült, hogy Edinára újra rátalált a szerelem.
Azóta már a kétgyerekes anyuka új szerelme, G.w.M is megszólalt a kapcsolatukról. Csuti a Blikknek azt mondta, nagyon sok kérdés van most a fejében, de még ülepednie kell benne a dolgoknak. Nem lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet. Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni.
Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem – tette hozzá Csuti, aki azt is bevallotta, hogy ő mutatta be nemrégiben egymásnak Edinát és Márkot, ám akkor még nem tudhatta, hogy a házasságuk szempontjából végzetes hibát követ el, és hogy a felesége arra a férfire cseréli le.
Csuti és Edina egyébként már az Instagram-oldalaikon sem követik a másikat. Mint kiderült, Edina és Márk tavaly novemberben már mutatkoztak együtt, csak akkoriban még senki nem gondolta, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Az RTL Reggeli műsorában beszéltek a köztük lévő – akkor még – munkakapcsolatukról, mivel az előadó egyik klipjében is szerepelt a kétgyermekes anyuka. Az sem titok, hogy Edina énekesnőként is debütál majd, hiszen többször elmondta már a közösségiamédia-felületein, hogy hamarosan várható tőle egy új dal, amelyen talán már hetek óta G.w.M-mel dolgoztak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal