Hatalmas botrány! G.w.M durván nekiment gyermekei édesanyjának! Szörnyű, amit vele tett: - Önök szerint is EZT érdemelte a szegény elhagyott felesége??


Amióta kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkot, rengetegen figyelik minden posztjukat, szeretnének mindent megtudnia szerelmükről, de nagyon sokan volt párjaik mellé állnak és kommentben írják le véleményüket mindkettőjüknek. Edina vasárnap este szállt bele keménye Csutiba, most pedig G.w.M írt meglehetősen tiszteletlen stílusban két gyermeke édesanyjáról, Melanie-ról.
Kirohanását egyik rajongója sorai váltották ki, aki azt írta, rosszul néz ki mostanában, s azt javasolta, hogy térjen vissza a családjához – szúrta ki a Ripost. Erre érkezett a meglepően nyers válasz G.w.M-től: „Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melánia egy percig sem! Ne ringasd magad ezekbe! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése.
A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz” – fogalmazott a rapper. Hogy mi történhetett néhány nap alatt, ami miatt az eddigi tiszteletteljes nyilatkozatok helyett ilyen bántó stílusban nyilvánul meg a rapper, egyelőre nem lehet tudni, viszont a rajongói közül rengetegen bírálják, mert úgy vélik, legújabb, Megcsináltad című dalával Melanie-nak üzen, őt alázza meg vele, ugyanis a dalban arról énekel, hogy a másik fél elhibázta a kapcsolatukat. Forrás: Ripost.

AKTUÁLIS:

Főoldal