GYÁSZ! Gáspár Zsolti elgázolt egy idős bácsit! A karjai között halt meg Béla bácsi! BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK GÁSPÁR ZSOLTIT! SZÖRNYŰ, de ÍGY történt a TRAGÉDIA:


Gáspár Zsolti elgázolt egy idős bácsit !A karjai között halt meg Béla bácsi!BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK GÁSPÁR ZSOLTIT! Elgázolt egy embert Gáspár Zsolti..A karjai között halt meg Béla bácsi. A celeb még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Gáspár Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát.
A TV2-n sikerrel futott Farm VIP egyik házigazdája eddig nem beszélt a szörnyű haláleset körülményeiről, ám a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kiöntötte a lelkét,ÍRJA A borsonline.hu. – Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem,ELÜTÖTTEM EGY BÁCSIT, AKI MEGHALT SAJNOS.Én voltam a hibás, el is ítéltek érte – formálta nehézkesen, megtörten a szavakat Gáspár Zsolti a műsor felvételén. GÁSPÁR ZSOLTI KARJAI KÖZT HALT MEG AZ ELGÁZOLT IDŐS EMBER. – Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit.
ISMERTEM ŐT, A NAGYAPÁM BARÁTJA VOLT, EGYÜTT DOLGOZTAK. OTT HALT MEG A KEZEIMBEN,ez nagy tragédia, a mai napig kísért – vallotta Zsolti arról a pillanatról, amelyet legszívesebben kitörölne az életéből. A tévést a bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be. – Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam.
AKKOR IS, AMIKOR A BALESET TÖRTÉNT, TELJESEN JÓZAN VOLTAM– mesélte Hajdú Péternek Zsolti, akit annyira megviselt a baleset, hogy két évig nem is tudott hazamenni Nógrádmegyerre, egy unokatestvérénél húzta meg magát. Zsolti ettől függetlenül máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, gyakran eszébe jutnak a történtek és újra lejátssza a fejében az eseményeket. – Hajnalban felkelek és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész.
A FÉRFI CSALÁDJA A MAI NAPIG NEM BOCSÁTOTT MEG, PEDIG BOCSÁNATOT KÉRTEM, ADTAM NEKIK KÁRTÉRÍTÉST IS. Tudom, sokat nem értek vele, de a lelkemnek jobb volt. Most annyit tudok segíteni az özvegynek, hogy minden héten eljuttatok neki egy csomagot – magyarázta Zsolti. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal