EZ a gyönyörű fiatal nő a budapesti kórháztűz áldozata! Megszakad a szívünk Ő érte. Nyugodjon Békében!


Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban. A lángok egy földszinti helyiségben csaptak fel. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd megkezdték a kórház átvizsgálását és átszellőztetését. A munkálatok idejére kiürítették az épületet. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek később azt mondta, a lángok a kórház egyik többszintes épületének földszintjén, egy detoxikáló helyiségben csaptak fel.
A tűzoltók 18 gépjárművel vonultak a helyszínre. A tűz egy öt négyzetméteres, a füst pedig mintegy 100 négyzetméternyi területet érintett. Az épületből 56 beteget kellett áthelyezni. Egy fiatal (mindössze 24 éves) nő olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy az életét vesztette - erősítette meg a hírt Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője - írja a 24.hu. Hozzátette: a helyszínre hét mentőegység érkezett, két férfit és egy nőt füstmérgezés gyanújával más kórház toxikológiai osztályára vittek.
Több beteget a kórházon belül helyeztek át más osztályokra, de négy embert a mentőknek kellett átszállítaniuk másik egészségügyi intézménybe. Az MTI tudósítójának beszámolója szerint az épület emeleti ablakaiból plédeket dobáltak ki, hogy a tűz miatt a szabadba kivitt betegeket megvédjék a hidegtől. Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal