Dr. Mangó Gabriella: MOST FIGYELJ! Ezek az omikron variáns ÚJ furcsa tünetei, amik a leghamarabb jelenteznek, és NEM azok amit eddig tudtunk! Ha valaki EZEKET tapasztalja AZONNAL EZT tegye:


Az ATV vendége volt Dr. Mangó Gabriella, aki arra hívta fel a nézők figyelmét, hogy akár kötőhártya-gyulladás vagy csontfájdalom is jelezheti a fertőzés jelenlétét a szervezetben, sőt, Amerikában arról is beszámoltak, hogy az omikron variáns alvási paralízist okozott, főleg a gyermekek esetében.
A doktornő Facebook oldalán osztotta meg a rendelőben szerzett tapasztalatait. „Most tértem magamhoz a hétfői-keddi maratoni rendelői „csúcsfutás” után. Szinte 90%-ban pozitívak a PCR-tesztek” – kezdte a doktornő. A beszélgetés során pedig arra figyelmeztette az embereket, hogy szokatlan tünetek is jelezhetik, hogy valaki megfertőződött: például ha valaki éjszakai izzadást vagy gyengeséget tapasztal, ezek is lehetnek a koronavírus tünetei.
Tehát ebben az esetben már nem feltétlenül szaglásvesztéssel jár a betegség, mint az eredeti koronavírus-variáns, hanem mondjuk éjszakai izzadással, krákogással, de torokfájást vagy komoly köhögést alig említenek a betegei. A doktornő hozzátette, hogy fontos, hogy ebben az időszakban kiemelten sok vitamint fogyasszunk, különösen a D és C vitamin megemelt használatára hívja fel a figyelmet.ATV

AKTUÁLIS:

Főoldal