BOTRÁNY! Az egész ország értetlenül áll a dolog előtt! Valak(i)k fogták magukat és EZT a dolgot művelték a tragikusan elhunyt Babicsák Bernát sírjával tegnap hajnalban.. (Fotók!) CSAK ERŐS idegzetűeknek:


A koporsójánál sorban álltak az emberek, hogy valamennyien egy szál virágot helyezzenek el rajta. A Blikk is a helyszínen volt ma délután, amikor a solymári temetőben örök nyugalomra helyezték a január elsején tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernát színészt és harmonikaművészt. A temetésen a családja, barátok, és pályatársai búcsúztak, és hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy harmónika szó mellett kísérjék Babicseket utolsó útjára.
A koporsójánál sorban álltak az emberek, hogy valamennyien egy szál virágot helyezzenek el rajta. A temetésen beszédet mondott Solymár polgármestere, dr. Szente Kálmán, illetve zenésztársa, a Paddy and Rats frontembere, Oravecz Kristóf, majd a beszédek végén felolvasták Sík Sándor Válaszút című versét. Ezután következett az egyházi búcsúszertartás, majd a gyászolók kísérete mellett egy lovaskocsival vitték a színész koporsóját a ravataltól a sírhelyéhez. Babicsek Bernátot harmónikájával együtt temették el.
A Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban sztárja, a Paddy And The Rats és számos más zenekar vendégzenésze egy lakástűzben vesztette életét az év első napján, feltehetően füstmérgezés áldozata lett. Szülei, családja számára szinte kibírhatatlan fájdalom Babicsek Bernát elvesztése, főleg azok után, hogy a Blikknek a színész édesapja elárulta:
Ő törte rá az ajtót a fiára. Koszorúk borították a szertartás után a sírhelyét. Van, akinek semmi sem szent: Tegnap hajnalban, huligánok egy csoportja betörhetett a helyszínre és a friss sírról széthordták, illetve ledobálták a virágokat. - "Szörnyű látvány volt.." - nyilatkozta a temetőőr, aki ismeretlen tettesek ellen feljelentést is tett, mivel ő magam sem vette észre a garázdálkodókat.
- A sírhelyet azonban hamar visszarendezték eredeti, szép állapotára, reggelre szerencsére semmi nyoma nem volt ennek a szomorú tettnek. Így néz ki most:
RENGETEG KOSZORÚ GYŰLT ÖSSZE BABICSEK SÍRJÁNÁL A SOLYMÁRI TEMETŐBEN. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal