600 fős ÁLOM lagzira készül a Gáspár család: Nézzék milyen KÜLFÖLDI sztárfellépőket hívtak meg rá..! Az ész megáll:


Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője esküvőre készül, ugyanis másodszor is feleségül veszi kedvesét. Őszintén mesélt arról, hogy milyen tervei vannak a hatszáz fős lagzira. Őszintén mesélt párjával való kapcsolatáról Gáspár Zsolti:
– “Sukár akarok lenni, hogy a páromat méltó módon elvehessem újra ezen a csodás napon. Noha egyszer már elvettem, később elváltunk. A roma hagyományokhoz kötve, így ismét az udvarlás időszakában vagyunk.” Arról is mesélt, hogy milyen menüvel várják majd a vendégeket: “Őszintén tizenegy disznó, húsz birka, négy tehén lesz levágva, töltöttkáposztából pedig fejenként kilenc tölteléket számolunk. A vendégeket luxussátrakban szállásoljuk el, hogy a vendégek is lássák, milyen egy farmer élete.
Emellett a rajongóimat is nagy szeretettel várom” – mondta. Gáspár Zsolti sztárfellépőket is szerződtetne a jeles napra, nem is akárkiket: “Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne az esküvőmre. Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést” – árulta el Zsolt, aki hozzátette, Kasza Tibit szeretné felkérni konferansziénak.

AKTUÁLIS:

Főoldal