Vége! Kitálalt Győzike: "Nősülni akarok, nem akarok visszamenni Beához! Itt van nekem helyette Ő.."


A LifeTV-n futó Van életünk című műsor legújabb epizódjában Győzike nagyon begőzölt, mert azt hitte, Beának van valakije. Úgy döntött, hogy új feleséget keres magának, és már Siófokon megnősülne, ahová egy pasis programra ment el Krisztiánnal. „Bulizunk, én megnősülök. Találok valakit, megnősülök. Hazaviszem, rohadjak meg!”
Krisztián erre azt mondta, hogy Bea azzal a lendülettel ki is fogja dobni a nőt, méghozzá az ablakon keresztül. „Igen, nősülni akarok, én már nem akarok visszamenni Beához, úgyhogy minden diszkóba bemegyünk, bulizni akarunk, élni akarunk, 19 éves tinédzsergyerek vagyok, szingli.” - mondta Győzike a műsorban.
EKKORRA tűzték ki Gáspár Győző és Gáspár Bea bontóperét, vagyis válását! Megvan a dátum! MÁR KI IS TŰZTÉK Gáspár Bea és Gáspár Győző válásának időpontját! Ez a szomorú valóság, amiről eddig senki nem tudott…… Már az időpont is megvolt. Bea és Győzike már „ezer éve” házasok, rengetegen példaképnek tekintik őket ezen a téren.
Ugyanakkor Bea elárulta, hogy természetesen náluk is voltak-vannak viták, sokszor veszekednek, sőt az is előfordult már, hogy hirtelen felindulásból azt mondta: “most már úgy elválok, hétfőn úgy elválok…” Forrás: Liner.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal