TRAGÉDIA! Teljesen összetört a gyásztól Kóbor János 14 éves kislánya, Léna...! EZT tette fájdalmában:


Sokan állnak Kóbor János lánya, a 14 éves Léna mellett. Kóbor János felesége, Zsóka és 14 éves lányuk, Léna gyászában osztozik az egész ország. Az Omega hétfőn jelentette be, 78 évesen elhunyt a legendájuk. Rengeteg zenésztársa és ismert ember búcsúzott tőle a közösségi médiában, Kóbor tinédzser lánya egy égő gyertyára cserélte ideiglenesen a profil képét a Facebookon.
SOKAN VIGASZTALJÁK: Léna oldalát elárasztották az együttérző üzenetek. Nagyon sok erőt kívánnak az egész családnak. LÉNÁCSKA... GONDOLATBAN VELETEK VAGYOK... NEKEM IS MEGSZAKAD A SZÍVEM...– üzente a tinédzsernek egy hozzászóló. Volt aki úgy fogalmazott: FOGOM A KEZED ... ES NAGYON SZERETLEK!!! MÁR MOST FÁJDALMASAN HIÁNYZIK NEKEM IS. KÜLDTE ÉDESAPJÁNAK AZ ERŐT:
Léna pár hete – amikor édesapja az intenzív osztályon küzdött a koronavírussal – megosztotta az Omega egy korábbi bejegyzését is az oldalán. MINDANNYIAN KÜLDJÜK AZ ERŐT!– írta akkor Kóbor János lánya. ÖRÖKÖLT TULAJDONSÁGOK: Kobór János 64 éves volt, amikor megszületett Léna. Sok időt töltöttek együtt, imádtak társasjátékozni, kártyázni.
CSODÁLATOS KISCSAJ, NAGYON OKOS, KITŰNŐ TANULÓ, ÉS AMIRE A LEGBÜSZKÉBB VAGYOK: ANYANYELVI SZINTEN BESZÉL ANGOLUL. NÉHA ELŐFORDUL, HOGY FIZIKÁBÓL SEGÍTSÉGET KÉR, DE A HETEDIKES TANANYAG MÉG NEKEM IS KÖNNYEN MEGY– fogalmazott korábban a hot! magazinnak az énekes. Elárulta, van pár tulajdonsága, amit a tőle örökölt, például azt, hogy filozofikus természet. Ám ezt leszámítva Léna tiszta anyja. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal