Takarítónő vagyok az egyik nagyobb fővárosi plázában.. Egy-egy film után gusztustalan szemetet hagynak hátra a fiatalok, direkt mellé dobják a szemetet, legutóbb pedig EZT tették velem.. Tényleg ennyire ALJAS országban élünk?!


Minden hétvégén elszomorodom, amikor megyek takarítani a plázákban a mozik folyosóit. Én egy diplomás takarítónő vagyok, aki nagyon szereti a munkáját, tudom hogy többre is vihettem volna, de én mindig is szererttem takarítani.
A rendetlenségből rendet csinálni, a káoszból pedig letisztult tiszta környezetet.. Ezen viszont sűrűn elgondolodom, hogy miért csinálhatják ezt a fiatalok? Miért dobja a kuka mellé? Arra gondol közben, hogy a hülye takarítónő majd össze takarítja? Hát elmondanám, hogy nagyon rosszul esik, hogy ennyire lenéznek engem. Legutóbb a szemem láttára pedig direkt a kuka mellé dobták a szemetüket, mikor még bőven lett volna benne hely.. Mindezt csak azért, hogy kiszúrjanak velem..
Mert ez az, lenéznek, hogy majd én összeszeem, annyira nem tartanak emberszámba, hogy a kukába dobják. Kérem valaki mondja meg, hogy miért teszik ezt a fiatalok?

AKTUÁLIS:

Főoldal