LESÚJTÓ hírt kaptunk! Sajnos Ő már nincs közöttünk, szervezete feladta a harcot. Gyászol Koncz Zsuzsa: Nagyon megviselte EZ az újabb szörnyű tragédia:


Koncz Zsuzsa érzelmes sorokkal és két sosem látott fotóval búcsúzik Kóbor Jánostól. Hétfőn közölte az Omega a lesújtó hírt: Kóbor János meghalt a kórházban. A hír hallatán az egész ország gyászba borult, zenész kollégái pedig megható sorokkal és képekkel emlékeznek rá. Így tett Koncz Zsuzsa is, aki Facebook-oldalán emlékezett Kóborra, ráadásul sosem látott közös képeket is megosztott.
Tudtuk, hogy nagy a baj, de az ember szeretne hinni a csodában...Csodák meg nem nagyon vannak...és a szavak is hiányoznak ilyenkor. Együtt kezdtük a pályát a Műegyetem Szentháromság téri hajdani koleszának a színpadán. Te csodált egyetemista voltál, én kis gimis. A zongoránál Benkő Laci,a dobnál Laux Józsi.
Végtelen szomorúság nekem és mindnyájunknak, hogy te is elmentél, hogy az Omega immár az égi mezőkön koncertezhet csak. Mecky, drága, jó utat! Hiányozni fogsz- olvasható az énekesnő oldalán. Majd az Omega Az égben lebegők csarnoka című dalával búcsúztatta Kóbort.

AKTUÁLIS:

Főoldal