PÁR PERCE ÉRKEZETT! SZÖRNYŰ HÍR JÖTT: Nagyon súlyos állapotban került kórházba a magyar mulatós sztár, sokak NAGY kedvence!! Rohammentővel szállították kórházba, ahol sajnos kiderült, hogy.. ÍGY van most a híres zenész: - Imádkozzunk a felépüléséért!!


Nagyon rossz hír érkezett! Rohammentővel vitték kórházba. Nagyon súlyos állapotban került kórházba a magyar mulatós sztár. „Émelyegtem, alig bírtam fölkelni, legyengültem, majd amikor már légzésnehézségeim is voltak, nehezen kaptam levegőt és szorult a mellkasom, a körzeti orvos javaslatára mentőt hívtam” – mesélte a Borsnak Márió, aki sajnos, elkapta a koronavírus fertőzést.
„A vizsgálatok nagyon rossz eredményt mutattak, a tüdőm már csak ötvenszázalékosan működött. Nagyon ijesztő volt, mert nem lehetett tudni, hogy lélegeztető­gépre kerülök-e vagy sem. Sajnos bent rosszabbodott az állapotom, a szaturációs értékem a minimum alá csökkent, szondán keresztül oxigént kaptam”.
A zenésznél is jelentkeztek a szokásos tünetek, elveszítette a szaglását – ami még a mai napig nem tért vissza rendesen – és az ízlelését is, de lelkileg is nagyon megviselték a történtek - írja a Ripost. „Nehéz volt, mert tőlem sokkal rosszabb állapotban is voltak a kórteremben. Szörnyű volt hallgatni az oxigénmaszk alatt hörgő embereket. Megviselt, hogy nem találkozhattam a családommal, nagyon aggódtak értem” – mondta, majd hozzátette, még mindig nem épült fel teljesen.
A mulatós sztár hat kilót fogyott, és a légzése sem az igazi még, emiatt pedig sok fellépést le kellett mondania. Márió azt is elmesélte, hogy két oltás után kapta el ezt a szörnyű betegséget, és jobb nem is belegondolni, mi lett volna, ha nincs beoltva. (Ripost, Bors)

AKTUÁLIS:

Főoldal